Coeurblonde’s Monde | Lente Pop Up Event bij Staal Haarlem

staal-lente-poster-jpg

Het is zover! Het is bijna lente en dat is wat ons betreft een goede reden voor een feestje! Daarom organiseren we samen met STAAL Haarlem een voorjaars- pop up event! Vanaf zondag 22 maart zullen we een tijdelijke Pop Up shop hebben in het prachtige pand van STAAL. Op deze eerste dag maken we er samen met STAAL een echt lente-feestje van en zijn wij zelf ook aanwezig in onze pop up shop.

Op deze zondag zullen wij van 12:00 tot 17:00 ons reeds bestaande én nieuwe assortiment presenteren en kun je cadeautjes mooi laten inpakken. Ook zal Sabien van STAAL, naast de gewone menukaart, een heerlijke mix aan lente tapas serveren en doen verse zonnige sapjes hun intrede op de kaart. We kijken er nu al naar uit en hopen dat ook jij even gezellig langskomt!

PopupStaal

Zoals we al schreven nemen we naast ons reeds bestaande assortiment ook onze nieuwe producten mee naar Staal. Denk hierbij aan vrolijke lenteproducten zoals luchtplantjes, broei- en bloei vaasjes, wishflowers- en bye bye blossoms groeisetjes, lenteposters, mooie hangers voor in de takken en nieuwe postcards! Verder vind je er natuurlijk onze (nieuwe) sieraden om een je lentelook mee af te stylen, onze Woord Pronk Plankjes, Bucket list bottles, Mooie Momenten potten en diverse notitieboekjes en posters.

Het lijkt ons heel leuk om je daar te zien dus gezellig als je (samen met je vriend(en)/vriendin(nen) of familie) langskomt!

Wanneer: Zondag 22 maart
Tijdstip: van 12:00 tot 17:00
Waar: STAAL Haarlem – Gedempte Oude Gracht 46

Reserveren voor een tafeltje (je mag ook gewoon langskomen) kan door te mailen naar coeurblonde@gmail.comDe diverse heerlijke hapjes kosten slechts 10 euro per persoon inclusief een homemade lentesapje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *