Food Hotspots | Eindeloos

Eindeloos1

Tijdens een bezoekje aan Bennekom kwam ik terecht bij Eindeloos, een schattige winkel vol koffie, thee en leuke hebbedingetjes. Het zag er van buiten al gezellig uit met de banken vol vrolijke kussentjes en eenmaal binnen had je het gevoel in een grote huiskamer terecht te zijn gekomen. Veel hout, kleur, mooie tafels en stoelen, een lekkere koffiekleur en het was er heel fijn aangenaam warm, in tegenstelling tot het frisse weer buiten.

Eindeloos2

Het was even een tussenstop voordat we gingen lunchen in Wageningen dus het bleef even bij een latte, een muntthee en wat zoets erbij. De koffie smaakte prima en de bediening was attent. Het was gezellig druk voor op een zaterdag en ik zat er heerlijk op mijn gemak.

Eindeloos4

Het is ook een locatie waar je kunt slagen voor leuke kleinigheidjes zoals lekkere chocola, thee, koffie, jam, olijfolie etc. Het is dan Bennekom voor mij een beetje ;-) uit de richting is, anders zou ik hier zeker vaker zijn te vinden! Mocht je in de buurt zijn of even een tussenstop tijdens een lange autorit willen maken, dan raad ik het zeker aan om hier even een latte te drinken en iets lekkers voor onderweg te scoren!

Eindeloos3

Eindeloos | Veenderweg 18 | Bennekom

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *