Pip Loves | Blijmakers van januari

blijmakers januari

WONEN

Lief kleedje

kleed

Ik woon nu al een jaar in mijn nieuwe huis maar mijn slaapkamer is nog niet af… Ik vind het gewoon erg lastig om de juiste spullen te vinden die de sfeer uitademen die ik voor ogen heb en ik wil geen dingen overhaast kopen omdat ik dit erg zonde vind. Nou is januari mijn geluksmaand op dit gebied. Ik heb namelijk twee mooie items voor in de slaapkamer gevonden. Allereerst dit schattige kleedje. Hij ligt er voor de decoratie aangezien je er nou niet echt warme voeten van zult krijgen maar ik ben er erg blij mee. Ik heb hem online besteld bij H&M.

Mirror, mirror on the wall 

spiegel

Ik ga nog even verder met de slaapkamer want ik heb namelijk een te schattige maar ook enigszins stoere spiegel gevonden bij Loods 5 voor 17,50 euro. Ik ben er helemaal weg van en moet alleen nog even de juiste plaats aan de muur vinden;-) Online is hij niet op voorraad maar hij ligt wel in de winkel!

Vintage look schaaltje

sissyboy

Ik zag ‘m op een stelling staan bij Sissy Boy en toen dacht ik; “wat schattig en mmmm, hij zal wel duur zijn”. Maar ik had geluk, voor onder de 5 euro heb ik dit schaaltje gekocht dat ik nu als ontbijt-yoghurtschaaltje gebruik. Ik ben er erg blij mee en het verzacht het leed dat ik mijn Aleph latte mok heb laten stuk vallen (dom, dom, dom!)

KLEDING

Cosy XL vest

vestzara

Kosmos it was! Hij hing op een rek met het bordje ‘alles voor 19,95’ maar juist op dit vest zat geen stickertje waarop stond dat hij was afgeprijsd. Er stond nog gewoon 49,95 euro op… En dat vond ik weer te duur maar ik had hetgeluk dat er geen enorme rij stond dus toen ik de prijs bij de kassa verifieerde (ja hoor, mevrouw, hij is 19,95 euro) sprong ik spreekwoordelijk een gat in de lucht.

Petrol dress

jurksissy

Deze jurk had ik al langer bij Sissy Boy gespot maar ik vond hem te prijzig. Ik was dan ook erg blij dat hij er in de uitverkoop nog hing. Hij valt heerlijk soepel en met een riempje erom creëer je wat taille. Ik vind de kleur persoonlijk erg mooi en ik draag hem met een lichtbruin lang vestje erover als het net eigenlijk iets te koud is.

FOOD

Petit Gâteau

petitgateau

Ooh, wat kan ik hier van genieten: kleine maar super smaakvolle taartjes. Voor Olivier’s verjaardag deel 1 had hij een brandweertaart maar voor deel 2 ben ik voor deze overheerlijke taartjes gegaan. Mijn favo smaken zijn caramel met zeezout en de pannacotta uitvoering.Je kunt ze kopen bij Petit Gateau in de Haarlemmerstraat in Amsterdam.

India coffee

koffie

Eerlijk is eerlijk, ik ben blij met mijn Nespresso apparaat maar ik vind het stiekem veel fijner en leuker om koffie te zetten met mijn percolator. Het duurt iets langer maar dan ruikt je hele huis wel heerlijk naar koffie! Ik ben nu aan het experimenteren met verschillende soorten koffie van ‘t Zonnetje: en ouderwetse (in de positieve zin van het woord) speciaalzaak in koffie- en thee op de Haarlemmerdijk. Als je daar in de buurt bent, moet je zeker even binnen stappen al is het maar om te genieten van de heerlijke geuren daar.

KIDS

Bicycle broek

fietsbroek

Kleding kopen voor Olivier, I love it. Ik was een paar weken geleden in de Zara maar toen vond net de seizoenswisseling plaats en qua kleding en dat was enigszins een anti climax maar mijn laatste bezoekje twee weken geleden maakte alles weer goed. Een originele broek voor een mooie prijs (8 euro) die bovenal lekker zit!

& other stuff

lalibellule

La libellule

Hij komt uit onze eigen webshop maar ik moet hem toch even noemen;-) Technisch gezien is het een bijmaker van februari aangezien we ze pas net binnen hebben, maar ik smokkel gewoon stiekem even. Ik vind de afbeelding echt fantastisch en omdat hij heerlijk groot is, passen er lekker veel spulletjes in! Je vindt ‘m hier

1 thought on “Pip Loves | Blijmakers van januari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *