Coeurblonde producten | XL toilet bags

lalibellule

Goed nieuws! We hebben weer nieuwe XL toiletbags binnen gekregen! Naast de ‘Stuffed with things that make me look damn fabulous’ hebben we de bovenstaande te cute toilet bag met een libelle erop!  De heerlijk grote toilettassen zijn niet alleen perfect zijn om al je beauty-spulletjes in op te bergen maar ook handig  als bag in bag met daarin make-upjes, je telefoon, je zonnebril of andere dingen die je maar al te graag meeneemt.

toilettas groot fabulous coeurblonde

De toiletbags zijn, zoals de ‘XL’ benaming al aangeeft, lekker groot (32 bij 26 cm) en zijn te wassen op 40 graden. Je kunt kiezen uit ‘la libellule’ en de’ fabulous’. Meer info of bestellen? Je vindt de XL toiletbags hier >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *