Coeurblonde in opdracht | geboortekaartje Milo

coeurblonde geboortekaartjes

Hoera! Vorige week is Milo geboren en konden zijn geboortekaartjes, die ik eind vorige jaar heb ontworpen, worden aangepast met de laatste gegevens als datum, gewicht & lengte en worden gedrukt. Het resultaat is een schattig jongensachtig kaartje met olifantjes (die het gezin representeren). Kleuren die zijn gebruikt zijn diverse tinten blauw (waaronder een mint tint), donkergrijs, lichtgroen wit en okergeel.

geillustreerd geboortekaartje milo

Op de foto’s kun je de verpakte kaarten zijn die ik na de geboorte naar ouders Ruth en Maarten heb verstuurd, de voorkant van het kaartje en de rechterbinnenkant. Een deel van de tekst aan de binnenkant van de kaart en de naam op de voorkant zijn met de hand geschreven.

oals je kunt zien is het een dubbele vierkanten kaart (dit vind ik persoonlijk altijd een erg mooi formaat) van 13 bij 13 cm. Het stevige papier heeft een mooie matte uitstraling en is tevens een van mijn persoonlijke favorieten qua papier.

Geboortekaartje olifantjes op maat coeurblonde

Een geboortekaartje (of iets anders!) laten ontwerpen
Wil je ook een geboortekaartje door ons laten ontwerpen? Dat kan! Je kunt kiezen uit een (deels) bestaand ontwerp of een compleet nieuw ontwerp laten maken. Voor vragen of een prijsopgave kun je een mailtje sturen naar coeurblonde@gmail.com. Wie weet tot mails!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *