Food Hotspots Amsterdam | C . T coffee & coconuts

coffee5

We hadden er al veel positiefs over gehoord maar het kwam er maar niet van om zelf even een kijkje te nemen… Tot gisteren, weliswaar zonder Elle (sorry ;-) maar ik was inmiddels zo benieuwd dat ik besloot zelf even op pad te gaan. En ik moet zeggen, de positieve recensies zijn terecht!

Coco1Het is een ruimtelijke en lichte locatie die eigenijk bestaat uit meerdere niveaus. Je kunt aan tafeltjes zitten om aan het werk te gaan (het aantal iBooks was echt niet te tellen ;-) of lekker op een bank loungen of aanschuiven bij grote houten picknicktafels. De hoge bakstenen muren met kunstwerken geven een industrieel effect.

Coco3

Ik was gegaan voor het grote ontbijt met scrambled eggs, een mini pannenkoekje, yoghurt met granola en een boterham (goed brood overigens) met kaas. Erg lekker allemaal. De koffie, niet onbelangrijk natuurlijk, smaakte prima. De bediening was servicegericht en snel, altijd fijn.

Coco4

Het is een fijne werklocatie waar je daadwerkelijk in een rustige sfeer kunt werken, ook al zijn er relatief veel mensen. We gaan dan ook snel een middagje inplannen om op locatie te werken. Altijd fijn om je door je omgeving te laten inspireren en het gevoel in het buitenland te zitten en dat gewoon in je eigen stad!

C.T coffee & coconuts | Ceintuurbaan 282 – 284 | Amsterdam

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *