Food Hotspots Antwerpen | Native

Native antwerpen bio

Een bio eettentje met een mooi logo en een matchende etalage-ruit. Bij de aanblik van Native werkt ik direct enthousiast en nieuwsgierig en daarom kon een bezoekje aan dit tentje in de Muntstraat niet uitblijven.

native antwerpen menukaart

Na een blokje om waarbij we terecht kwamen bij het leuke cadeau- en woonwinkeltje Wunderkammer, besloten we wat bij Native te gaan drinken. In mijn geval uiteraard ook iets te eten ;-) want naast een glas limonade met framboos en lavendel (de yellow mellow homemade icetea was helaas op) moest er natuurlijk ook iets worden geproefd en dat werd een stuk carrotcake. Geen slechte keuze. De cake smaakte zeer goed (en naar meer ;-) en was lekker zacht van structuur.

native munstraat 8

Het tentje heeft, mede dankzij de inrichting en kleuren, een fijne sfeer die ik als extra aangenaam beschouw. Dit heeft denk ik te maken met het gevoel dat het bij mij oproept: het gevoel even ver weg in een ander land te zijn. Een heel duidelijke verklaring heb ik er niet voor maar ik vond het persoonlijk een erg prettige plek. De sfeer, kleuren en stijl straalden een soort rust uit.

adres antwerpen organic native

De vitrine midden in Native, waar de take-away gerechten staan uitgestald, zag er erg goed uit. Bakken gevuld met zeer smakelijk ogende gerechten trekken de aandacht en overtuigen me er, zonder te proeven, van dat de take away gerechten garant staan voor puur genieten.

take away native antwerp

Een klein minpuntje vond ik de uitstraling van het personeel en/of de eigenaren. Ze kwamen een beetje nors over maar dit kan uiteraard ook een momentopname zijn geweest. Verder vind het het tentje zeker een aanrader. Mooie styling, biologisch eten (altijd een plus!) en een fijne menukaart maken het een plek waar je goed kunt vertoeven.

Native | Muntstraat 8, Antwerpen 

One thought on “Food Hotspots Antwerpen | Native

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *