Shops Antwerpen | Espoo.bütik

Espoo butik antwerpen

Goed nieuws voor alle fans van de Scandinavische woonstyle: Espoo op de Vlaamse Kaai heeft er een vestiging bij: Espoo.bütik! Waar er bij Espoo met name veel grote woonartikelen als meubels worden verkocht, kun je bij Espoo.bütik juist terecht voor de wat kleinere interieur schatten zoals woonaccessoires en prachtige decoratie-artikelen. Inderdaad, een winkel om blij van te worden.

vlaamsekaai antwerpen espoo

Naast hebberig-makende scandinavische merken als HAY, Normann Copenhagen en Ferm Living bestaat het assortiment van Espoo.bütik ook uit allerlei moois dat afkomstig is uit Japan, Nederland, Engeland en Amerika.

Espoo winkel adres

Mijn oog viel onder andere op de onderstaande mooie poster van Paper Collective en de zeepjes van Herbivore Botanicals. En ik heb me sterk gehouden en het dit keer slechts bij kijken gehouden ;-) Ik kan je vertellen: dat is best lastig in deze winkel, die naast begaande grond ook nog eens bestaat uit een kelder vol moois.

poster espoo antwerpen

Als je in Antwerpen bent moet je er wat mij betreft zeker een kijkje nemen. Je kunt dit namelijk goed combineren met een aantal andere leuke spots. Zo kun je meteen wat inspiratie opdoen bij de eerste Espoo vestiging, lunchen bij Tinsel of een lekker taartje eten bij Tquiero want al deze leuke plekken vind je eveneens op de Vlaamsekaai.

assortiment espoo butik

Espoo.bütik | Vlaamsekaai 49, Antwerpen 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *