Coeurblonde producten | Sweet Hearts

dream a little dream sweetheart

Vrolijkheid! We hebben deze twee Sweet Hearts aan de shop toegevoegd. De houten harten hebben we in het Coeurblonde handschrift beschreven met het woord ‘serendipity’ en de tekst ‘dream a little dream’. Ieder exemplaar is met de hand beschreven en dus uniek. Je kunt je woning er op verschillende manieren mee stylen. Zo kun je hem mooi aan de muur hangen met een stukje masking tape, aan je inspiratiebord hangen en ik zie hem (ook al is het de tijd er nog niet voor;-) ook al aan een magnoliatak hangen.

sweetheart serendipity

Het is ook een leuke kinderkamer decoratie. De Sweet Heart kun je handig aan de deur van de kinderkamer hangen. Met de tekst ‘dream a little dream’ is het voor iedereen duidelijk dat de kleine een dutje aan het doen is. En laten we eerlijk zijn, ook als hij/zij wakker is, staat hij gewoon leuk aan de deurkruk.

Meer info over de Sweet Hearts? Klik dan hier.

4 thoughts on “Coeurblonde producten | Sweet Hearts

 1. Milly

  Plus tard les gens trvanilleroat, plus il y aura d’argent dans les caisses, moins d’entre eux la toucheront. C’est une bonne stratégie économique.

  Reply
 2. http://www.nailsrelaxationspa.com/

  Ha proprio ragione Vincenzo!Sal e Mauro propagandano un loro vangelo immaginario con un’esegesi rozza e sgangherata basata sulla loro ignoranza e presunzione.Figuriamoci se Paolo, dopo l’ammonimento di Cristo alla carità ai fratelli più piccoli (Mt 25, 40), può insegnare a farci i fatti propri! Un saluto.

  Reply
 3. privatkredit-rechner

  There are some fascinating points in time in this article however I don’t know if I see all of them center to heart. There is some validity however I will take hold opinion till I look into it further. Good article , thanks and we would like more! Added to FeedBurner as well

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *