Coeurblonde producten | Dream a little dream poster

dream poster

We hebben weer een mooi product aan de shop toegevoegd! Een poster in lijst met de tekst ‘dream a little dream’ in het Coeurblonde handschrift. Een heerlijke tekst over dromen, wensen en plannen. Het leuke is dat iedereen weer een andere invulling aan de tekst zal geven omdat dromen natuurlijk persoonlijk zijn.

De lijst is in a4 formaat en je kunt hem zowel ophangen als staand neerzetten zoals je op de foto ziet. De lijst is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat je die kleur kunt kiezen die past binnen jouw interieur.

Trouwens, het is ook een lieve tekst voor op de kinderkamer voor de iets oudere kinderen! Een mooie tekst om naar te verwijzen net voor het naar bed gaan;-) Hij zal vast voor positieve dromen zorgen!

Meer info over deze en over onze andere posters vind je hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *