Food Hotspots | Coeurblonde favorieten van 2014

gedekte-tafel

Omdat wij zelf weg zijn van lijstjes mag onze Food Hotspots top 5 van 2014 natuurlijk niet op het blog ontbreken! Ben jij benieuwd wat onze favoriete plekken van 2014 waren? Lees dan snel verder!

1. Gartine in Amsterdam

Gartine_1

Wat een heerlijke verrassing! Midden in het hectische centrum van Amsterdam zit dit fantastische tentje verstopt. Sfeervol, intiem, schattig en heerlijk, zo kan is Gartine het beste omschrijven. In de winter is de high tea een leuke tip! Lees hier onze post!

2. BOS Salade- en sappenbar in Haarlem

salades van BOS haarlem

In de zomer van 2014 kreeg Haarlem er een aanwinst bij en wel in de Kleine Houtstraat. Daar opende BOS, een salade- en sappen-bar. Gezond, lekker, vers & voedzaam! Wil je 2015 healthy maar toch lekker in gaan? Ga dan zeker eens langs bij BOS. Hier vind je onze post.

3. Noorderlicht in Amsterdam

zeewierburger noorderlicht

Met de komst van PLLEK zou je Noorderlicht bijna kunnen vergeten… Niet doen hoor! Voor een leuke lunch/terras/food plek in Amsterdam Noord zit je bij Noorderlicht helemaal goed. Bestel vooral de nacho’s als bite: ze zijn zooo lekker! Bij Noorderlicht heb je echt even het gevoel uit de stad te zijn, maar toch ook weer niet. Lees hier meer over deze fijne plek.

4. Fleurie in Bloemendaal

fleurie bloemendaal coeurblonde

Een van onze favoriete lunchtentjes in de buurt is Fleurie in Bloemendaal. Bij dit tentje klopt alles. Het huiskamergevoel dat er hangt maakt dat je er direct fijn zit, de inrichting en styling zijn super gedaan (en wordt regelmatig veranderd) en het eten is er erg lekker! Een aanrader! Lees hier meer over Fleurie.

5. Cotton Beach Club op Ibiza

WCC5

Wat een mooie plek op een prachtige locatie en met overheerlijke sushi! Het is puur genieten van het uitzicht waarbij je heerlijk kunt wegdromen. Heb je in 2015 een Ibizatripje op de planning staan? Ga dan zeker even langs voor in ieder geval een drankje. De locatie is super mooi ingericht en inderdaad, alles is wit;-) Bekijk hier de post.

En nu gaan we op zoek naar allerlei lekkere & inspirerende hotspots voor 2015!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *