Coeurblonde producten | Een kop met liefde

mokken coeurblonde valentijn

Nog een maand en dan is het Valentijnsdag. Speciaal voor de dag van de liefde hebben we een aantal limited edition mokken gemaakt met liefdevolle teksten. Leuk om je lief mee te verrassen (in combinatie met een ontbijtje op bed) of om die ene oh zo speciale persoon (anoniem) te laten weten wat je van hem of haar vindt.

happy quote mugs coeurblonde

Je kunt kiezen uit een aantal verschillende teksten:
– hello handsome
– you’re my mr Darcy
– I love you more than…(1 of 2 woorden zelf aan te geven)
– you’re my happy

mok handsome coeurblonde

Om de mok op tijd in huis te hebben (bij jou of direct bij de ontvanger) dien je je bestelling voor dinsdag 10 februari te plaatsen. Een persoonlijke (anonieme) boodschap toevoegen is ook mogelijk. Vanuit je winkelmandje kun je doorklikken naar de ’cadeauservice’ en deze aan je winkelmandje toevoegen. De mok wordt dan mooi ingepakt en we voegen een kaart toe met daarop jouw boodschap.

Bestellen? Je vindt ze hier in onze eigen webshop >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *