Coeurblonde producten | Happy Gift Labels

 

happylabels

We zitten vol nieuwe product ideeën in het nieuwe jaar en we hebben gisteren meteen een nieuw product aan de shop toegevoegd! Onze Happy Gift Labels! Een set schattige labels met teksten geschreven in het Coeurblonde handschrift.

Wil je Iemand verrassen, feliciteren of bedanken met een mooi ingepakt cadeautje? Met deze zwart wit labels met boodschap erop (de achterkant is blanco en daar kun je dus eventueel zelf nog iets noteren) maak je van jouw cadeautje binnen een handomdraai een vrolijk pakketje.

De labels kun je natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken. Ze passen bijvoorbeeld leuk bij een inspiratiehoekje op je muur. Dan plak je ze met een stukje making tape gewoon even op. Of hang ze aan een bos bloemen!

Meer info over de labels of bestellen? Kijk dan hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *