Food Hotspots Haarlem e.o. | STACH Overveen

Yeah! Een paar dagen geleden opende STACH, die leuke foodwinkel die op diverse plekken in Amsterdam zit, een vestiging in Overveen! Eergisteren spong ik op de fiets om er een kijkje te gaan nemen.

stach overveen coeurblonde

Ik kom regelmatig in Amsterdam en ben daar al een tijdje bekend met STACH. De maaltijden heb ik er eigenlijk nooit geprobeerd (dat doe je eerder als je er in de buurt woont denk ik). Voor mij zijn het vooral de ’bewaarbare’ producten en hun prachtige (!!) verpakkingen die mijn hart sneller doen kloppen en waardoor ik deze winkels meestal niet met lege handen verlaat.

olijfolie stach

De diverse soorten olijfolie in stijlvolle blikken doet het leuk als cadeautje, de chocolade fudge is hemels en de verpakking bijna te zonde om weg te gooien, de chips van quinoa met limoen en chili smaakt naar meer en de crackers van kikkererwtenmail die Pip mij voor kerst gaf waren super. En dan heb ik het hier nog maar over vier producten ;-) Je begrijpt, STACH is een schatkamer op food gebied.

stach fudge

De vestiging in Overveen komt qua assortiment overeen met de filialen in Amsterdam maar biedt ook nog een vernieuwende extra: een lunchroom met onder andere burgers! Je kunt hier dus ook even neerploffen voor een kopje koffie, een broodje, een salade of een portie friet ! Klein minpuntje vind ik hierbij dat je alleen kunt kiezen voor burgers van vlees. Een lekkere vega variant mag wat mij betreft namelijk niet ontbreken. Maar het meisje achter de kassa vertelde me dat die er in de toekomst wellicht wel komt. Daarbij kun je er naast burgers ook andere (vega) dingen bestellen.

stach menu

Aangezien ik in Haarlem woon betekent dit dat ook ik nu een beetje een eigen STACH heb ;-) In 15 minuutjes fietsen sta ik op het Zandvoorterpad nummer 1, waar de nieuwe lunch-shop is gevestigd.

Ohja, en ook ditmaal kon ik de verleiding niet weerstaan en kocht ik, weliswaar beide cadeautjes: crumble fudge en quinoa chips met zongedroogde tomaten en knoflook.

* Aangezien het er bomvol zat toen ik langsging heb ik een aantal foto’s van Stach zelf gebruikt. 

STACH | Zandvoorterpad 1, Overveen | www.stach-food.nl 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *