Food Hotspots Haarlem e.o. | Fleurie Bloemendaal

fleurie bloemendaal coeurblonde

Een van mijn favo lunchtentjes hier in de omgeving is Fleurie in Bloemendaal: een heel fijne plek. De sfeer is goed en de styling, inrichting een aankleding zijn zeer goed gedaan en maken het echt tot een gezellige inspirerende plek met huiskamergevoel.

fleurie wand bloemendaal

Daarnaast is de menukaart natuurlijk ook belangrijk. Daarmee zit het zeker goed. Je kunt er ontbijten, zoete trek stillen met een stukje van één van de heerlijke taarten of lunchen met een koud of warm gerecht.

lunchen fleurie bloemendaal

Er staat volop lekkers op de kaart en tot nu toe heb ik er altijd heerlijk gegeten. Ik ben er een paar keer voor lunch geweest maar heb er ook wel eens gedineerd, Fleurie was namelijk op een aantal dagen ook ‘s avond geopend. Inmiddels is dit concept veranderd en kun je op dinsdagavond aanschuiven voor ‘Fleurie aan tafel’, waarbij er iedere week een ander gerecht, voor een vaste prijs, op het menu staat.

salade fleurie

Inmiddels ben ik er best een aantal keren geweest en kwam ik erachter dat ik er gewoon nog helemaal geen post over had geschreven op Coeurblonde.com. Nu we deze week Haarlem (en omstreken) favorieten adresjes toevoegen mag Fleurie natuurlijk niet ontbreken. Want echt, het is een heel schattig tentje dat , als je in de buurt bent, zeker een bezoekje waard is. En als je er dan toch bent, check dan een stukje verderop ook zeker even Mini Market  waar we al eerder over schreven.

fleurie bloemendaal

Fleurie | Bloemendaalseweg 4 | Meer info en openingstijden vind je op: www.restaurantfleurie.nl 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *