Coeurblonde in opdracht | Geboortekaartje Hugo

Begin vorig jaar ontwierp ik voor Lotte en Roald een verhuiskaart. Een leuke opdracht die er tevens voor zorgde dat zij een aantal maanden later opnieuw mailden en ditmaal wederom met een leuk nieuwtje: ze werden papa en mama en ik mocht het geboortekaartje ontwerpen. Hoe leuk? Het blijft bijzonder, voor iemand een geboortekaartje ontwerpen.

geboortekaartje hugo coeurblonde

Inmiddels is Hugo (eind vorig jaar) geboren en is het idee dat ik samen met Lotte heb besproken veranderd in een eindresultaat: een kaartje met blauw-tinten, een beetje groen, wit en donker oranje. Ik vind het een stoere en leuke kleurencombinatie die goed aansluit bij een jongetje. Ik tekende een lucht met daarin een vliegtuigje. Je kunt deze op de afbeelding bekijken.
En kijk nou toch, nadat zij de kaarten in ontvangst hadden genomen stuurde Lotte me een aantal dagen later deze onderstaande foto-collage van Hugo met zijn geboortekaartje die we trots mogen showen op onze blog.

hugo met geboortekaartje

Heel veel gelukt Lotte, Roald en Hugo!

Wil je ook een Coeurblonde ontwerp (op maat) laten maken?
We ontwerpen naast geboortekaartjes ook trouwkaarten, verhuiskaarten, huisstijlen, logo’s, headers visitekaartjes en meer. Voor een indruk van wat we doen kun je een kijkje nemen in ons digitaal portfolio. Contact opnemen kan via coeurblonde@gmail.com

1 thought on “Coeurblonde in opdracht | Geboortekaartje Hugo

  1. Roald, Lotte en Hugo

    Wat een mooie woorden ! Super blij zijn we met het kaartje voor onze Hugo! Thx nogmaals en wie weet…. tot een volgende keer :) liefs !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *