Elle loves | DIY sterrenhemel

diy mini sterrenhemel coeurblonde

Men neme een zakje houten sterretjes in diverse maten van de Action en wat buddy. Meer heb je niet nodig om je eigen kleine sterrenhemel te creëren. Een handige manier om een witte muur in een slaap- of kinderkamer mee op te leuken.

Je kunt ze op het plafond of aan een muur plakken, ik vond ze wel leuk staan op mijn witte schuine muur. De grijze kleur springt er mooi uit op het gebroken wit.

diy houten sterren

Een zakje met deze houten sterretjes in diverse maten kostte 1 euro zoveel. Je kunt kiezen uit diverse kleuren, waaronder deze grijze tint.  Ook de buddy had een klein prijsje en zorgt voor een handige manier van ophangen: als je het tijd vindt voor iets anders kun je de sterretjes gemakkelijk verwijderen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *