Pip Loves | Nieuwe laptop hoes

laptopsleeve

Vrolijkheid! Ik ben superblij met mijn nieuwe laptop cover. Mijn oog was eerst op een grijze vilten hoes van de HEMA gevallen maar deze hadden ze helaas niet in mijn formaat waardoor ik een online zoektocht was gestart.

Om eerlijk te zijn kwam ik mijn nieuwe aanwinst al supersnel tegen en toen ik hem zag vond ik hem direct erg schattig. Ik heb nog even kort verder gezocht maar ik was eigenlijk al verkocht… Ik heb hem besteld bij de voor mij nieuwe webshop misstella waar je een breed assortiment aan laptoptassen en sleeves kunt vinden. Fijn was dat ze ook gewoon 13 inch producten verkopen;-)

Na bestelling was hij een dag later al in huis en inmiddels pronkt mijn laptop in zijn nieuwe (betaalbare) hoesje! Er zijn trouwens verschillende kleurvarianten beschikbaar.

Laptop Sleeve | Misstella webshop

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *