Coeurblonde producten | Hohoho X-mas mini frame hanger

bloghohoho

Zijn ze niet cute? We hebben voor kerst een speciale editie gemaakt van onze mini frames! Als je ze nu bestelt, dan krijg je er een customized x-mas tekening in. Je kunt de Happy Home mini Hanger in de kerstboom of tak (misschien wel nog leuker-) hangen. Maar je kunt ze ook bijvoorbeeld met een stukje x-mas masking tape (erg leuk nu bij de HEMA) aan de muur (of voor een raam!) hangen.  Of leg ‘m op een kastje of tafeltje neer met wat andere mooie x-mas accessoires. Ook leuk trouwens als een cadeautje voor op de borden van je gasten tijdens het kerstdiner.

Een leuk detail is dat de huisjes (het zijn een soort mini fotolijstjes) open kunnen en je er dus ook iets anders in kun doen dan onze kersttekening. Wat denk je bijvoorbeeld van een heel klein stukje foto, een stukje vintage kant of een gedroogd bloemetje?! Of geef er eentje cadeau aan iemand die net is verhuisd met daarin een lieve korte boodschap.

De Hohoho X-mas mini frame hanger is gemaakt van glas en hangt aan een mooi koordje. Bestel ze hier in onze webshop >>>

4 thoughts on “Coeurblonde producten | Hohoho X-mas mini frame hanger

 1. Liesbeth Rutten

  Heel lief! En helemaal leuk voor de kerst! :) Heb er toevallig gister 2 besteld, kan daar nog zo’n X-mas tekening in? :)

  Reply
  1. Nona

   Naturgemäß gibt es keinen Frieden, indem schon die paÃseltinensisch¤n Kinder seit Langem konsequent und mörderisch zum Judenhass erzogen werden. Dass massenhaft Europäer das nicht wahrhaben möchten!, spiegelt unsere kleine Diskussion hier durchaus glaubhaft wider.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *