Coeurblonde producten | Poems on Wood

poemwoodshe

Yeah! We hebben drie nieuwe poems on wood toegevoegd aan de webshop! Het zijn door ons ontworpen wandversieringen die gemaakt zijn van populierenhout. Erg leuk om in je huis of op kantoor op te hangen. Of als cadeau natuurlijk;-)

Er is een prachtig gedichtje over nieuwe avonturen geschreven in het Coeurblonde handschrift. Leuk om te weten is dat de achtergrond een deur uit Griekenland is die Elle tijdens haar laatste vakantie heeft gefotografeerd.

lanterfanten

Verder is er een mooi gezichtje over lanterfanten: wie is hier nou niet weg van;-) Op de achtergond zijn subtiel bladeren te vinden die gefotografeerd zijn in Amsterdam. Handig om te weten: de poems worden met een ophangsysteem geleverd dus je kunt meteen aan de slag.

Verder hebben we nog een hele mooie met het woord Namasté in het Coeurblonde handschrift. Perfect voor de yogaliefhebbers en wie wil er nou geen groet van dankbaarheid in huis? Benieuwd naar de Namasté poem on wood en wil je meer info over de andere mini kunstwerkjes? Neem dan zeker even hier een kijkje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *