Pip Loves | Blijmakers van november

blijmakersnov

Het is alweer Sinterklaas geweest dus hoog tijd voor mijn Blijmakers van november! Heb je ze van oktober gemist? Kijk dan even hier!

WONEN

♥ Omdat er ondertussen hier en daar wat vlekjes op de bank zijn ontstaan was ik al een tijdje op zoek naar een mooi plaid. Ik had er in de tussentijd een IKEA deken/plaid op gedrapeerd maar het was hem zeg maar net niet. Ik ben helemaal weg van de prachtige producten van Mae Engelgeer maar een deken van dit merk ligt helaas boven mijn budget… Blij werd ik dan ook van deze deken van de HEMA. Ik kwam hem bij toeval tegen en er lag er ook maar 1 dus ik was erg gelukkig! Ik heb hem niet online kunnen vinden, maar hij is dus van de HEMA en kostte 15 euro. Ps. Ik ben nog erg blij met ons Coeurblonde kussen (de linker!)

plaid

♥ Ik heb nog twee simpele krukjes als nachtkastje staan die nog afgewerkt moeten worden. Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie kleur om ze te verven maar ik zag steeds maar niets. Totdat ik laatst bij de Action was en deze fantastische kleurtjes zag. Ik heb ze meteen meegenomen voor die 1 euro nog wat. Ik ga voor de lichtgrijze kleur en voor de andere kleur moet ik nog even een bestemming vinden;-)

verf

♥ Ik had bedacht dat ik eerdaags weer eens iets zoets moet gaan bakken. Een tarte tatin of een cheesecake naar Elle’s recept. Zoals het bij mij in de praktijk vaker gebeurt, ga ik dan eerst op zoek naar de randvoorwaarden zoals deze fantastische onderzetters voor taarten. Maar ik beloof het, in december gaat het er echt van komen! Je kunt ze voor 1 euro kopen bij de HEMA.

taart

♥ Mijn oog was al eerder bij de Xenos gevallen op dit schattige huisje met een ster. Het enige was dat er dus geen waxinelichtje in kan. Daarom had k hem de eerste keer niet gekocht. Toen ik hem later nogmaals tegenkwam, vond ik hem echter nog steeds erg leuk dus heb ik het gebrek aan licht maar voor lief genomen… Hij kost 1,99 euro bij Xenos

ster

Food

♥ Ok, mijn oog viel op de verpakking maar het is ook echt mijn favo merk pasta! En deze variant is nog biologisch ook. Hij smaakt prima (om eerlijk te zijn proef ik nou niet echt verschil met de normale variant…) maar het idee dat het biologisch is, is altijd fijn. Je kunt deze variant gewoon bij de AH kopen.

dececco

♥ Ik ben niet echt een koekjesliefhebber maar voor deze koekjes kun je mij ‘s nachts wakker maken. Ze zijn knapperig, niet te groot en hebben een heerlijke citroensmaak zonder dat het te overheersend wordt. Ik kan nooit na één koekje stoppen trouwens, dus je bent gewaarschuwd. Ook deze zijn bij de AH te koop.

Koekjes

Accessoires

♥ Vorige week was ik een weekendje in Lausanne en wat een schattig stadje was het. Een aanrader als je even een weg wilt maar niet heel lang wilt vliegen. Alles was al in kerstsfeer waardoor ik eenmaal thuis ook helemaal in de kerstmood was. Ik heb een mooi armbandje uit het winkeltje Lysan gekregen waar ik erg blij mee ben. Het was trouwens sowieso een te schattig winkeltje om een kijkje in te nemen. En de schattige etalage wil ik jullie niet onthouden;-)

Lylanetalage

lausannearmband

Ik heb alweer een paar nieuwe blijmakers erbij sinds december dus tot snel!

Heb je Elle’s blijmakers van november al gespot? Kijk snel hier>>>

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *