Elle Loves | Blijmakers van november

blijmakersnov

De maand november is voorbij en dat betekent dat het tijd is om mijn blijmakers van deze maand te delen. Hier kun jij mijn blijmakers van oktober bekijken, mocht je die gemist hebben.

WONEN

♥ Mini winter-boompjes
Toen Pip en ik deze maand door Haarlem wandelden viel ons oog bij de altijd fijne Dille & Kamille op hele kleine winter-boompjes met een lief prijsje van 1,15 euro. Perfect voor onze tafelstyling tijdens het Pop Up Event bij STAAL Haarlem! En daarna konden ze natuurlijk mee naar huis als leuke toevoeging voor het winter/kerst proof maken van onze huisjes.

winterboompje coeurblonde

♥ Papieren sterren
Return to Sender, verkrijgbaar bij de HEMA, heeft regelmatig leuke producten waarbij een aankoop bijdraagt aan het goede doel. Deze papieren sterren waren te leuk om niet mee te nemen. Leuk om in de kerstboom of aan een tak te hangen. Ik heb er vast eentje aan mijn inspiratie/moodboard-rek gehangen. 7,50 euro voor een set van 8.

hema sterren coeurblonde

FOOD

kokosmeel bio coeurblonde

♥ Bio kokosmeel
Na meerdere malen met deze mooi vormgegeven zak in mijn handen te hebben gestaan besloot ik ‘m laatst toch aan te schaffen: biologisch kokosmeel vol vezels en glutenvrij. Je kunt de meel gebruiken in yoghurt of smoothies maar ook als bakmeel (waarbij je 10 tot 15% van andere bakmeel vervangt door de kokosmeel). Ik gebruik een schepje door mijn griekse bio yoghurt voor extra vezels en heb het vanmorgen ook gebruikt voor een pannenkoek (met amandelmelk en speltmeel – je kunt het voor een glutenvrije pancake ook combineren boekweit of amandelmeel). 8,99 euro per zak van 500 gram.

citroenijs HEMA

♥ Citroen- en kokosijs
Tijdens een avondje eten bij mijn tante werd er een echte bijmaker als toetje uit de vriezer tevoorschijn getoverd: citroenen gevuld met citroenijs van de HEMA! Naast leuk voor het oog was het ijs ook echt goddelijk! Mijn tante vertelde met dat ze ook halve kokosnoten hebben die gevuld zijn met kokosijs. Helaas worden ze alleen verkocht bij HEMA filialen met zo’n grote food afdeling. Maar daar laat ik me niet door weerhouden want ondanks dat de temperatuur daalt is de jacht op de HEMA ijsjes bij deze geopend! ;-)

green chai coeurblonde

♥ Green Chai
Naast de heerlijke chai (zonder zwarte thee) van Hari’s Treasure (Shoti Maa waarover ik schreef in mijn blijmakers van oktober heb ik nog een andere heerlijke chai variant ontdekt en wel de Green Chai van Yogi Tea. Deze drink ik zonder melk en het is een fijn theetje om mijn verveine, kukicha, classic chai en verse gemberthee mee af te wisselen. 2,99 euro per doosje.

♥ Tamme kastanjes uit de oven
Dat ik dit niet eerder heb ontdekt! Ik was bij het eerste exemplaar direct verslaafd: kastanjes uit de oven, pellen en dan een beetje roomboter en zeezout erop. LEKKER! Ik had nog nooit kastanjes gegeten en heb deze winter dan ook heel wat in te halen ;-) Yummmm!

tamme kastanjes coeurblonde

BEAUTY

♥ Natuurlijke geurtjes van Pacifica
Al een tijdje was ik op zoek naar een nieuw geurtje en toen ik op internet las over de natuurlijke geuren van Pacifica werd mijn nieuwsgierigheid gewekt. Echter is online shoppen op dit vlak niet zo handig, aangezien ik een geurtje toch echt eerst even wil ruiken. Ik kwam erachter dat het merk verkocht wordt in de mooie natuurdrogisterij Lavendula in de Westerstraat in Amsterdam en besloot, zodra ik er in de buurt was, even langs te gaan zodat mijn ruik-sessie van start kon gaan. Het merk heeft haar geuren in kleine blikjes (parfumbalsem), in de bekende spuit-flacons en als rollerball applicator (handig om mee te nemen in je tas). Ik besloot voor de laatste te gaan a 17,50 euro. De geur uitkiezen was nog niet zo gemakkelijk. Ik had al snel drie favorieten: Persian Rose, French Lilac en Indian Coconut. Ik besloot te gaan voor de laatste maar ga de andere twee zeker ook een keertje proberen.

pacifica coconut coeurblonde

♥ Skin Food van Weleda
Deze crème bestond al langer maar mijn oog viel er pas op toen Weleda ‘m in een nieuw jasje stak en de naam veranderde in: Skin Food. Een fijne dikke en wat vettere crème die zich perfect leent voor droge plekjes. Handig is dat de Skin Food te gebruiken is voor zowel lichaam als gezicht. 4,76 euro.

skin food weleda coeurblonde

& OTHER STUFF

stardust ketting1 coeurblonde

♥ Stardust ketting
Sinds ik hem mezelf heb toegeëigend ;-) heb ik ‘m elke dag om: een van onze eigen Stardust kettingen (limited edition). De prachtige hanger is, naar mijn idee, goed te combineren met dagelijkse looks maar leent zich ook perfect voor (winter)feestjes. De stenen komen uit Brazilie en zijn omhuld door sterling zilver dat verguld is met goud. De ketting is tevens van sterling zilver verguld met goud. We hebben nog een paar exemplaren. Je kunt deze vinden in onze webshop.

trui roze elle coeurblonde

♥ Zachtroze trui
Love at first. Alleen de kleur maakte al dat ik deze trui direct wilde passen. Hij zit heerlijk en is hoog gesloten dus lekker warm met iets eronder of een vest erover. Het zachte kleurtje is mooi te combineren met een jeans, grijstinten en bruin. En de prijs viel erg mee: 14,95 euro bij H&M.

Benieuwd naar mijn blijmakers van oktober? Deze vind je hier >>> 

1 thought on “Elle Loves | Blijmakers van november

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *