Pip Loves | Blijmakers van oktober

blijmakersokt

Na Elle’s blijmakers kon ik natuurijk niet achterblijven;-) Hier zijn ze dan, mijn blijmakers van oktober!

WONEN

♥ Hebberig! Dat word ik van de verschillende mokken van Aleph. Ik had al een mooie grote voor mijn latte’s maar ik ben deze maand toch gezwicht voor een kleinere espresso versie;-) Het zijn niet de goedkoopste mokken,maar als je ziet hoeveel plezier ik iedere dag van mijn latte mok beleef, ben ik blij dat ik ook de kleine versie heb gekocht!

aleph

♥ Omdat ik geen liefhebber ben van grote en volle boeketten ben ik super blij met mijn nieuwe IKEA vaasjes waar gewoon een paar lose bloemen in kunnen. De simpele en stoere vorm van het glas was precies wat ik zocht. Ik heb er dan wel weer twee gekocht lol…

Ensidig

KIDS

♥ Nu de herfst toch echt is begonnen is er niets zo gezellig als het samen met Olivier op de bank een kort filmpje te kijken. Met dit schattige dekentje van de HEMA à 2,50 euro zit hij er ook nog eens stylish bij. Het is alleen af en toe opletten als hij een truffelpepernoot van mij mag hebben, ehum… Ik gebruik het dekentje trouwens ook om in de buggy over hem heen te draperen als er veel wind staat.

Deken

MODE

♥ Het is altijd leuk om cadeautjes te krijgen! Ik was dan ook super blij met dit cadeautje van Elle. Een mooie navy kleurig shirt met in het midden een kanten detail. Het shirt ziet er niet goedkoop uit en ik was dan ook blij verrast toen ze verklapte waar en voor hoeveel ze hem had gescoord. Gewoon bij de Action en voor 4,65 euro! Hij is ook verkrijgbaar in andere kleuren zoals mooi bordeauxrood.

shirt

♥Er is altijd een winkel die ik niet wil missen als ik in Spanje ben en dat is Natura. Deze shop heeft een fantastische combi van woonaccessoires en kleding voor betaalbare prijzen. Altijd leuk om iets mee terug te nemen naar Nederland waar je dan praktisch niemand anders in ziet lopen. Ik heb tijdens mijn vakantie op Ibiza deze mooie shawl (19,95 euro) gekocht die ik nu iedere dag met dit frisse draag!

shawl

ACCESSOIRES

♥ Ik heb mijzelf deze maand verwend met een paar van onze eigen oorbellen! Ik heb gekozen voor de aqua green chalcedoon oorbellen die vorige maand in vt wonen stonden. Het was echt super stoer om er maar liefst twee keer in te staan! Ik ben erg blij met de keuze voor deze kleur omdat ze goed matchen met mijn gezicht. De betekenis van de stenen vind ik ook mooi. Ze staan namelijk voor open communicatie en het bevorderen van creativiteit.

oorbellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *