Coeurblonde producten | Sunday Market fotoverslag

sundaymarket nov coeurblonde

Afgelopen zondag stonden we weer eens op de Sunday Market in Amsterdam met onze Coeurblonde producten. We hebben sinds vorige week een aantal compleet nieuwe producten en zien hoe deze ontvangen werden was natuurlijk leuk en spannend.

kaarten coeurblonde postcards

Verder hadden we ook wat nieuwe decoratie/stand materialen aangeschaft die de kraam net even mooier en handiger maken qua indeling.

producten coeurblonde markt

Het was echt een prachtige novemberdag (doe mij er daar nog een tiental van de komende twee maanden!) dus veel blije mensen en geen verregende kraampjes. We hebben dan ook weer erg genoten van de gezelligheid, het stylen van de kraam, de enthousiaste bezoekers en de ontmoetingen met mensen die Coeurblonde via een van de (social media) kanalen volgen.

kraam1 coeurblonde

We hebben uiteraard ook dit keer wat fotootjes gemaakt van ons kraampje en de producten. Deze kun je hierbij bekijken. Een aantal nieuwe producten zijn al aan de webshop toegevoegd en de rest zal deze week zo snel mogelijk volgen.

mooie momenten pot coeurblonde

Benieuwd wat jullie van onze nieuwe items vinden dus leuk als je een reactie achterlaat.

stand coeurblonde markt

Wanneer we weer aan een markt deelnemen weten we nog niet precies maar we houden je uiteraard op de hoogte via onze Facebook pagina, Instagram, de blog en Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *