Coeurblonde in opdracht | At Last visitekaartjes & flyer

flyer visitekaartjes op maat door coeurblonde

Afgelopen weekend vond het grote wedding event Engaged plaats en onlangs ontwierp ik voor trouwambtenaar en ceremonieel spreker Nicolette van At Last, die heeft deelgenomen aan dit event, een visitekaartje (of eigenlijk 4) een stempel en een flyer.

De flyer mocht een vrolijke uitstraling hebben die past bij trouwerijen/feestelijke gelegenheden, Nicolette als persoon en de stijl van haar reeds bestaande website. Deze laatste twee punten betekenden dat het kleurenpalet moest bestaan uit mint, wit, antraciet, oudroze en okergeel. Een extra kleur die erbij kwam was olijfgroen.

coeurblonde flyers ontwerp voor at last

De dubbelzijdige flyer is, naar mijn idee, een vrolijk en aansprekend geheel geworden waarbij aan de ene kant Nicolette als persoon en haar stijl naar voren komen. Rechts onderin staat een klein fotootje van haar in het pak dat ze draagt tijdens de ceremonies, waardoor de flyer iets persoonlijks krijgt en mensen zich haar wellicht beter herinneren na een dag vol indrukken op het Engaged event.

Op deze zijde van de flyer staan tevens woorden die Nicolette en haar manier van verhalen vertellen omschrijven. Deze woorden zijn (op een woord na) handgeschreven in verschillende letterstijlen. Als kader tekende ik een soort van ovale krans in een romantische hippie stijl met diverse bloemen, blaadjes en veertjes. Deze komt aan de andere kant van de flyer in spiegelbeeld terug. Alsof je aan de ene kant van de flyer de voor- en aan de andere kant de achterkant ziet. De tweede zijde van de flyer bevat Nicolette haar naam en contactgegevens.

pakketje at last vormgeving coeurblonde

De visitekaartjes bevatten door mij handgeschreven vragen die aansluiten bij de insteek van hetgeen Nicolette doet: verhalen vertellen. Twee in het Engels (Let me tell your story? & Let me tell your love story?) en twee in het Nederlands (Zal ik het verhaal vertellen? & Zal ik jullie verhaal vertellen?) Rechts onderin komt op deze zijde het hartje uit het At Last logo terug in mint en ’At Last’

De achterkant van het kaartje bestaat uit Nicolette haar gegevens. 
Het kaartje oogt simpel en clean en is gemaakt van mooi dik natuurwit geschept papier.

De stempel, die bestaat uit een kwaststreek-lettertype dat ook gebruikt werd op de At Last website, bestaat uit de tekst: Storytelling with Love, een klein hartje en ‘At Last’. Deze gaat Nicolette gebruiken op zakjes en blanco notitieboekjes die ze samen met de flyers en visitekaartjes aan potentiële klanten meegeeft.

Zelf iets laten ontwerpen? 
Wil je ook iets door ons op maat laten ontwerpen? Hier vind je een digitaal magazine met een kleine impressie van hetgeen we al gedaan hebben. We kunnen jouw idee uitwerken maar denken, indien gewenst, ook graag met je mee over mogelijkheden, stijlen, indeling etc. Contact opnemen kan door te mailen naar: coeurblonde@gmail.com n

Meer informatie over Nicolette en At Last vind je op www.nicolettelast.nl 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *