Coeurblonde producten | Sunday Market november

Coeurblonde flyer sunday market

We hebben er weer ontzettend veel zin in: de Sunday Market! Op zondag 2 november (12:00 tot 18:00) nemen we weer deel aan dit gezellige event. De Sunday Market is een perfecte besteding van de zondag: je kunt eerst uitslapen ;-) en daarna lekker slenteren, wat drinken, een hapje eten en leuke cadeautjes/spulletjes scoren.

Op het Westergasfabriekterrein zullen heel veel leuke ondernemers (winkels, webshops en food concepten) samen de market vormen, waar je dus heel veel moois vindt en kunt genieten van diverse lekkernijen.

coeurblonde cadeautjes

Ik weet niet of er dit keer ook een deeltje van de kramen in de buitenlucht staat, maar een groot deel is in ieder geval overdekt (voor wie ons zoekt: wij staan sowieso binnen ;-)

coeurblonde gifts

Zet 2 november dus in je agenda want we vinden het superleuk om je daar te zien! Tijdens deze editie zullen we een aantal nieuwe producten presenteren die nog niet in de webshop staan. Verder kun je ook dit keer weer bij ons terecht voor onder andere: Happy Quote Mugs, Candle bags met leuke teksten, diverse kaarten, notitieboeken, posters, Woord Pronk Plankjes, Mini frame hangers (de huisjes én diamanten) en natuurlijk luxe oorbellen, kettingen en armbandjes.

Meer info over de market, de locatie en de route vind je hier: www.sundaymarket.nl. Hopelijk tot zondag 2 november!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *