Elle Loves | Home Baked

Home baked kookboek yvette van boven

Afgelopen weekend ben ik naar een leuke middag bij STAAL Haarlem geweest waar onder andere kookboekenschrijfster Yvette van Boven werd geïnterviewd. Ontzettend leuk om bij aanwezig te zijn en een mooi moment om haar nieuwste boek (sinds afgelopen vrijdag in de winkel) Home Baked aan te schaffen en door haar te laten signeren.

Ik had het boek zaterdag al even doorgebladerd en ik moet zeggen: ook deze creatie van Yvette staat weer bomvol fijne tips en recepten, gepresenteerd middels een erg fijne vormgeving (prachtige – huiskamergevoel – foto’s en her en der wat vrolijke illustraties (ook van Yvette’s hand).

home baked kookboek laten signeren

Het herfstachtige weer past in mijn beleving extra goed bij bakken, dus ik ga heel snel een aantal recepten uit het boek uit proberen. En voor wie bij bakken vooral aan zoetigheden als taarten, cakes en muffins denkt: er staan ook volop hartige (broden & hartige taarten) recepten in.

Home Baked ligt nu bij de boekhandel en kost EUR 29,90. Meer info over Yvette van Boven en haar werk vind je op haar persoonlijke website www.yvettevanboven.com

2 thoughts on “Elle Loves | Home Baked

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *