Shops Haarlem e.o. | Mini Markt

Wat een droom moet het zijn om een eigen winkeltje te hebben als Mini Markt. De naam alleen is al schattig, evenals de entree: frisgroene kozijnen, opvallende rode letters en feestelijke vlaggetjes.

mini market bloemendaal adres

Mini Markt in Bloemendaal richt zich voornamelijk op kids maar voor mama’s (of eigenlijk gewoon: vrouwen!) is er ook allerlei leuks te vinden. Originele (woon)accessoires, diverse sieraden en vrolijke versieringen. Het is dan ook een perfecte plek om een cadeautje te scoren. Voor kinderen vind je er dan ook echt van alles: (tweedehands) kleding, speelgoed en volop leuks om de kinderkamer mee te stylen.

mini market kids bloemendaal

Op zaterdag en woensdag kunnen de kleintjes ook plaatsnemen op de kappersstoel en op alle dagen kun je er even neerploffen voor ontbijt, lunch of een bakje koffie of thee, al dan niet met een lekker taartje erbij. Zo’n vrolijke locatie als de Mini Markt leent zich natuurlijk ook perfect voor het houden van je kinderfeestje en dat behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden? Ga dan zeker even langs en mocht je er niet blijven lunchen, combineer je bezoekje dan met een heerlijke lunch in het superleuke Fleurie (binnenkort komt er een blog over dit leuke tentje op Coeurblonde.com) dat slechts een stukje verderop zit.

Mini Markt | Dr Dirk Bakkerlaan 6, Bloemendaal | www.minimarkt-bloemendaal.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *