Pip’s Life | Fotoverslagje vakantie

Ibiza2

Hola! Het is eventjes rustig geweest op Coeurblonde omdat we heerlijk weg zijn geweest! We hebben (onafhankelijk van elkaar;-) genoten van de zon, zee, lekker eten en drinken en van de natuur.

Ibiza4

Elle is al een paar daagjes terug en deze week druk bezig geweest met de bestellingen van de shop en ik ben gisteren weer in Nederland gearriveerd. Het was vandaag weer even schakelen want na de rust van Ibiza was Amsterdam toch wel weer een beetje druk… Gelukkig was het fijn weer hier wat de terugkomst weer wat verzachtte.

Ibiza3

In deze post heb ik wat foto’s van mijn vakantie verwerkt;-)┬áIk heb nog wat leuke adresjes ontdekt en zal ze deze week toevoegen aan onze reeds bestaande Ibiza hotspots!

Ibiza5

De komende periode staan er mooie dingen te gebeuren! Heel snel meer over onze kerstproducten, ja, ja, Santa is coming (en sneller dan je denkt!)…

Ibiza7

We zullen ook soon weer te zien zijn op de Sunday Market dus stay tuned! Er liggen nieuwe producten van ons bij Zoet & Zout in Rotterdam en we doen mee met het nieuwe thema van Brainydays, joehoe!

Ibiza6

Nu ik deze foto’s nog even bekijk (en ik heb er nog veel meer!) moet ik ook maar snel even een leuk fotoboekje gaan maken omdat dit er helaas weleens bij inschiet…

Ibiza

Last but not least, we zijn met iets heel leuks bezig! We hopen er snel meer over te kunnen zeggen, dus houd Coeurblonde zeker in de gaten de komende twee weken!

We wensen jullie een mooie herfstweek toe;-) En tot snel!

Liefs,

Elle & Pip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *