Coeurblonde Producten | Limited edition Candlebag ‘Lichtpuntje’

lichtpuntje

Het zonnetje schijnt nu even lekker maar eigenlijk is het al herfst! ‘s Avonds wordt het al steeds eerder donker en ik heb vorige week mijn eerste waxinelichtjes overdag al aangehad tijdens een hevige onweersbui. Laten we het vooral licht in huis houden, juist als het eerdaags weer kouder en donkerder wordt buiten. Vanuit deze gedachte hebben we een limited edition Candlebag aan de shop toegevoegd! Lekker op de bank met een kop warme thee kun je genieten van de zachte sfeerverlichting van onze candlebags.

De candlebag ‘Omdat jij mijn lichtpuntje bent’ is een mooi cadeautje voor één van je dierbaren. De tekst is met de hand in het Coeurblonde handschrift op de candlebag geschreven dus ieder exemplaar is uniek.

Meer info of bestellen? Breng een bezoekje aan onze Petite Pop Up Boutique >>> 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *