Coeurblonde producten |Woord Pronk Plankje in vtwonen

vtwonen_2

Vrolijkheid! Ons ‘ammehoela’ Woord Pronk Plankje staat in de nieuwe vtwonen. Echt super leuk om ons product in vtwonen terug te zien;-) Zijn we stiekem best een beetje trots op!

We hebben de plankjes sinds kort in ons assortiment omdat er woorden zijn die gewoon zo prachtig zijn dat het zonde is om er niets mee te doen. Mooie woorden (Engels, Nederlands en Portugees) die we uitschreven in het Coeurblonde handschrift, samen met hun betekenis lieten drukken op dik geschept natuurwit karton (we love pretty paper!) en vervolgens een eigen plankje gaven.

woord pronk plankjes klembord coeurblondeDaar pronken ze nu, samen met een stoere zilverkleurige klem. Wachtend op iedereen die het net zulke mooie of inspirerende woorden vindt. Je kunt het plankje in je woon-, slaap-, of werkkamer neerzetten of ophangen. Naast leuk om te zien herinnert ie je misschien ook aan persoonlijke dingen. We hebben voor het woord ‘Lanterfanten’ een speciaal gedichtje gemaakt:

lanterfanten gedicht coeurblonde

Je kunt de Woord Pronk Plankjes hier bekijken of bestellen kan hier in onze webshop >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *