Binnenkijken & winnen | Showroom PUC

Puc3

Voor wie PUC nog niet kent, PUC (Personalized Unique Collection) is het label van Sandra Roozen, dat bestaat uit prachtige handgemaakte leren tassen (zoals rugzakken, shoppers, diverse formaten clutches en visitekaartjes-houders). Ieder ontwerp is door Sandra bedacht en uitgevoerd in haar schattige ateliertje in het centrum van Haarlem. Ik was er al heel vaak langs gefietst omdat ik er zelf in de buurt woon en het was erg leuk om er nu eindelijk eens binnen te kunnen kijken.

Puc1

Het zonnetje scheen, de deur stond open en Sandra was in gesprek met een enthousiaste klant. Ondertussen maakten wij vast kennis met huisparkiet Dakota en namen we plaats naast een stapel prachtige kleurtjes leer, die waarschijnlijk binnenkort aan vele armen pronken in de vorm van een tas.

Puc4

Naast fijne basic kleuren als zwart en bruintinten werkt Sandra met een (zo vinden wij!) prachtig kleurenpalet, pastel- en nude tinten voeren de boventoon. Inspiratie voor de collectie komt uit tijdschriften, boeken en van de straat. De ontwerpen zijn, zoals PUC ze zelf ook omschrijft, stoer, simpel en stijlvol.

Puc5

Puc heeft een aantal vaste modellen, maar toch is geen tas hetzelfde. Elk stuk leer heeft namelijk zijn eigen bijzondere kenmerken. Die geven de PUC tassen karakter. Er wordt gewerkt met een mooie kwaliteit leer, maar het betreft uitsluitend restpartijen en overproductie. Want Puc houdt niet van verspilling. We like!

Puc2

We kunnen je vertellen dat een tas uitkiezen bij PUC een erg lastige opgave is. De ontwerpen die we hebben gezien waren stuk voor stuk om hebberig van te worden. Om het je nog iets lastiger te maken ;-) biedt Sandra nog een erg leuke extra optie aan: het customizen van je eigen tas! Je kunt hierbij een model tas uitkiezen en zelf aangeven in welke kleur je deze wilt laten uitvoeren. Ook kunnen er kleine details worden aangepast. Te leuk toch!?

IG giveaway puc coeurblonde

Win een van de 3 visitekaartjes-houders van PUC!
Je hebt ze natuurlijk al op de foto zien staan hierboven, de lieve leren tasjes waarin je jouw business-cards stijlvol kunt opbergen. Kansmaken op een van deze drie beauties? Ga dan nu naar onze Instagram account (voor iedereen die ons nog niet volgt: zoek naar Coeurblonde), volg ons, volg @puc_bag op Instagram en deel de actiefoto (deze staat nu op onze Instagram) op jouw Instagram. Meedoen kan tot en met vrijdag 26 september 2014. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Succes!

4 thoughts on “Binnenkijken & winnen | Showroom PUC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *