Pip Loves | Coffee Bru

bru

Ik ben volgens mij net iets te vroeg uit Amsterdam Oost vertrokken want er zitten daar inmiddels veel leuke tentjes;-) Het leeft daar echt en mijn eerste hotspot in dit gebied is Coffee Bru. Een fijne koffie bar midden op het Beukenplein. Toen ik er was, scheen het zonnetje en kon ik heerlijk op een krukje genieten van een latte.

Coffeebru-

Moeders met jonge kinderen, oudere oma’s, studenten en zzp’ers die achter de laptop aan het werk waren: iedereen was er te vinden. Ik vind het persoonlijk altijd leuk zo’n gemêleerd gezelschap. We

hadden cake en taart besteld en ik was erg gecharmeerd van de lemoncake. De worteltjestaart van Hans was trouwens ook lekker. Na de ochtendkoffie had ik meteen wat brood (van het Vlaams Broodhuys) en lekkere kaas bij Erik’s Delicatessen gehaald, ook een aanrader om even te checken als je toch in de buurt bent.

Ik ga in ieder geval snel weer terug naar Oost om de vele andere plekjes nader te onderzoeken. Extra leuk als we nog een mooie nazomer hebben (ik had nog een mooi terras gespot;-)

Coffee Bru | Beukenplein 14 |  Amsterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *