Coeurblonde in opdracht | Linna’s geboortekaartje

geboortekaartje hertjes coeurblonde

Hoera! Vorige week is Linna geboren en kon ik het kaartje dat ik speciaal voor haar heb ontworpen laten drukken. Vanochtend zette ik al een andere foto van het kaartje op onze Instagram en hierbij wat meer over dit recent door ons ontworpen kaartje.

Linna haar ouders kozen voor een compleet nieuw ontwerp met hertjes, of beter gezegd: een hertjes familie die hun eigen gezin (ze hadden voor Linna al twee zoontjes) representeert.

Hierboven kun je de voorkant van de dubbele vierkanten kaart bekijken. Zoals je kunt zien is er gekozen voor een frisse groene kleur die mooi te combineren viel met zomerse vrolijke elementjes in diverse roze tinten, wat pastelgeel en mintgroen. Aan de binnenkant van de kaart komt het baby hertje samen met haar broertjes terug en staan de geboorte gegevens van het meisje.

binnenkant geboortekaart hertjes geillustreerd

Op deze pagina kun je ons digitale magazine doorbladeren met daarin nog meer door ons ontworpen geboortekaartjes. Zo krijg je een idee van wat er onder andere mogelijk is. Naast bestaande ontwerpen (aanpassen/combineren) kunnen we ook een compleet nieuwe kaart voor je ontwerpen die aansluit bij jouw wensen en ideeën.

Meer weten? Stuur ons gerust een mailtje: coeurblonde@gmail.com. Wie weet tot mails!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *