Wonen | Rataplan Amsterdam

Rataplan

Het bestaan van de kringloopwinkel Rataplan in Amsterdam was mij even ontgaan (blond) maar na mijn eerste bezoekje aan de nieuwe vestiging in Amsterdam ga ik zeker snel terug;-) Het was even zoeken naar de Generatorstraat maar het was zeker de moeite waard. Hoe leuk en ruim was het wel niet opgezet! Niets muf of suf: de ruimte was erg leuk, licht en modern ingericht. Perfect om lekker te snuffelen tussen allemaal oude spulletjes.

Rataplan2

Het is een groots opgezette winkel die is verdeeld in verschillende afdelingen. Zo is er onder andere een kleingoed afdeling, een kunstafdeling, kinderafdeling en een kledingafdeling. Mijn favoriete afdeling was de kleingoed afdeling maar dat is meer omdat ik een persoonlijke afwijking voor servies heb, ehum. Er is in deze Rataplan vestiging zelfs een café waar je een kopje koffie en biologische hapjes kunt eten.

Rata4

Je begrijpt dat ik heerlijk heb gesnuffeld en niet zonder low budget aankopen naar huis ben gegaan. Ik heb een schattig schaaltje gekocht en taartbordjes (had ik eigenlijk niet). En ik ben bijna jarig dus tja, dan zit er niets anders op;-) Ik had ook nog een mooi kastje gezien maar daar kon ik helaas geen excuus voor bedenken om hem te kopen…

Er zitten Rataplan vestigingen door het hele land, maar mocht je in Amsterdam zijn, neem dan zeker een kijkje bij de Rataplan Megastore vlakbij Sloterdijk.

Rataplan | Generatorstraat 10 | Amsterdam

 

 

2 thoughts on “Wonen | Rataplan Amsterdam

  1. Stacey

    Ziet er leuk uit! Ik sloeg meteen aan het googlen, maar er blijkt een brand te zijn geweest bij Rataplan – het filiaal bij Sloterdijk gaat pas weer eind september open. :(

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *