Winnen | Coeurblonde ‘Poems on wood’

poem on wood 2 coeurblonde

Yeah! We hebben weer een mooie winactie! De komende twee weken verloten we twee Coeurblonde ‘Poems on wood’ onder de klanten van onze Petite Pop Up Boutique. Iedere week verloten we er één bij bestellingen met een minimumbedrag van 25 euro. Wil je kans maken? Vandaag gaat de eerste week in (tot en met 27 augustus) en de tweede week start op 28 augustus (tot en met 4 september).

We hebben onze Coeurblonde teksten laten afdrukken op hout en hoe leuk zijn ze wel niet geworden? Je kunt ze eenvoudig ophangen aan je muur, bijvoorbeeld in je woonkamer maar je kunt ook je kantoor versieren. Laat je inspireren door onze gedichtjes!

poem on wood coeurblonde

Het strandgedichtje neemt je mee naar een heerlijk dagje aan zee, ruik de geur van de zilte zee, beweeg mee op de golven en laat je meenemen naar dromenland. Het lanterfant gedichtje draait om me-time en het niets ‘moeten’ doen en simpelweg genieten.

De wandversieringen zijn gemaakt van populierenhout en hebben een stoere look door het materiaal. Wil jij je eigen afbeelding laten afdrukken op hout? Neem dan een kijkje bij Webprint , het bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Je kunt je afbeelding zowel op onbewerkt hout als hout dat is voorbewerkt met een white wash laten printen.

Veel shopplezier en wie weet hangt er binnenkort een ‘Poems on wood’ bij jou aan de muur!

Liefs,

Elle & Pip

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *