Coeurblonde producten | Endless summer bracelets

armband4-blog1

We hebben onze armbandencollectie uitgebreid! We hebben vier verschillende ‘endless summer’ bracelets gemaakt die ons dat heerlijke zomerse gevoel geven. Een mooi cadeau voor jezelf of voor een ander ;-) Ze zijn door ons handgemaakt en vervaardigd uit mooie materialen zoals zijde, sterling zilver (verguld met goud) en edelstenen.

armband2 blog

We hebben drie armbanden met een goud accent en één armband met een zilver accent gemaakt. Zelf ben ik weg van de blauwe armband met het schattige vlindertje en deels gevlochten van zijden materiaal. Voor de liefhebbers van zilver hebben we het bovenstaande schattige armbandje gemaakt  met een sterling zilveren karma bedeltje en tevens een sterling zilveren sluiting.

armband1 blog

De chalcedoon edelsteen doet je verlangen naar de zee en het strand. Het bandje, van 100% zijde kun je meerdere malen om je pols wikkelen. De edelsteen heeft een sterling zilver verguld met goud omhulsel en de edelsteen wordt omringd door vier elementen die bestaan uit hetzelfde materiaal.

armband3 blog

We love green! Deze infinity armband van zijde en een sterling zilver verguld met gouden cirkel is stijlvol en staat erg mooi op een door de zon getinte huid. Momenteel is het buiten niet zulk zomers weer, maar van deze armbanden worden Elle en ik in ieder geval weer vrolijk, zoals dat hoort tijdens de zomer!

Een hele mooie dag nog! Meer info over de armbandjes? Breng dan een bezoekje aan onze shop >>>  petitepopup.com 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *