Food Hotspots Amsterdam | Coffee Concepts

Coffee-Concepts

Vorige week was ik even in Amsterdam Zuid om de overheerlijke canalés te halen bij Le Fournil op het Olympiaplein (Annedoor, onze dank is groot dat je ons hebt laten kennismaken met dit verrukkelijke fenomeen;-). Ik besloot meteen even om het nieuwe koffietentje Coffee Concepts in de Jacob Obrechtstraat te checken.

Elle had het er laatst over gehad en ik had er ook in het Parool over gelezen, dus ik was inmiddels wel benieuwd. Het was mooi weer maar buiten zitten was met Olivier niet zo handig omdat hij nogal eens de neiging heeft om de weg op te rennen, dus we namen binnen plaats. Door de grote ramen had ik gelukkig wel het gevoel semi-buiten te zitten.

Coffeconcepts_2

Het is een stijlvol ingerichte ruimte met mooie lampen, een fantastische wand vol boeken en planten en een perfecte plek om met de laptop te zitten. Je zit bovendien echt vlakbij het Vondelpark en je kunt niet alleen koffie bestellen maar ook vers gemaakte vruchtensapjes. Ik was voor een koffie gegaan en ik had voor Olivier een sapje besteld dat ik persoonlijk stiekem ook wel erg lekker vond.

Coffee-concepts_3

Een aanrader om even een latte te drinken, inspiratie op te doen en dan een wandeling in het Vondelpark te maken!

Coffee Concepts | Jacob Obrechtstraat 5 | Amsterdam

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *