Elle Loves | Fijne gratis muziek app

sky fm muziek

Ik kreeg gisteren een tip en wel van Pip. Zo eentje waar ik na een dag gebruik al heel blij mee ben. Ze vertelde me over een app (die zij getipt had gekregen van Annedoor) waarmee je heel veel diverse muzieksoorten via je telefoon kunt beluisteren.

Zo waan ik me momenteel in Parijs met het heerlijke Café de Paris kanaal en keer ik vanmiddag nog even naar de 80’s of beter: naar het beste van de 80’s! Naast deze kanalen is er bijvoorbeeld ook: het Nature kanaal (fijne natuurgeluiden), New Age, Relaxion, Solo Piano, Piano Jazz en Smooth Lounge. Kortom heel veel fijne muziek die je precies kunt afstellen op je ‘mood’.

Het leukste komt nog… de app is gratis! Zoek in je store naar Sky.fm dan heb je ‘m waarschijnlijk in no time gevonden. Fijn toch?!

PS Je kunt de muziek van Sky.fm hier ook via je pc/laptop beluisteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *