Coeurblonde loves | Happy Camper

damaris coeurblonde

Afgelopen zondag zijn we met wat vriendinnetjes naar het Damaris-festival op de NDSM werf geweest. En wat hadden we een geluk met het weer;-) Het was een fijn en relaxed dagje waarbij we van de muziek hebben genoten, heerlijk bij Noorderlicht hebben gezeten en lekker hebben bijgepraat.

Damaris_2

Er waren optredens van onder andere Eefje de Visser, Caro Emerald & Kensington. Het allerleukste van het Damaris festival vonden we echter de optredens bij Noorderlicht van de band ‘met de gestreepte truitjes;-). Dit was direct het kleinste podium van heel Damaris;-) Maar wat een fijne muziek, ongedwongen vibe en een vakantiegevoel kregen we daar. We zaten gewoon op het gras en later op de bankjes te genieten van de nacho’s en groentekroketjes van Noorderlicht en van een voor ons nieuwe band genaamd ‘Happy Camper’.

Happy Camper is een muziekproject van Job Roggeveen die liedjes schrijft en deze door een fantastische mix aan zangers laat zingen. Denk hierbij onder andere aan Janne Schra, Tim Knol, Eefje de Visser, Leine en Bouke Zoete (we hadden nog nooit van hem gehoord maar wat werden we vrolijk van zijn optredens;-) De liedjes doen een beetje denken aan chansons en zelf omschrijft Job de liedjes als Indie pop met chansons/filmmuziek invloeden en dan met wat Gypsie invloeden.

Damaris_1

We zijn na Damaris meteen op nader onderzoek gegaan omtrent de band en er zijn inmiddels zelfs twee albums uit. Het nieuwste album heet ‘The Daily Drumbeat’ en gaat over het ritme van het dagelijks leven. Lukt het je om dit bij te benen of doe je een vrolijk dansje terwijl je er aan onderdoor gaat. Het laatste klinkt misschien enigszins dramatisch maar de muziek verlicht dit echt;-) Wij worden er in ieder geval vrolijk van!

Damaris_3

Meer info over de Happy Camper vind je hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *