Winnen | Cattier bio beauty-pakketten!

cattier pakket winnen coeurblonde

Hoera! Het fijne Franse bio beautymerk Cattier dat wij vorig jaar ontdekten (zowel Pip en ik zijn fan van de fijne klei peeling!) heeft haar producten in een nieuw jasje gestoken. Om dat te vieren mogen we twee pakketten met zeven heerlijke Cattier producten weggeven t.w.v. 76,95!

Dat ze fijn zijn weten we zeker, we hebben ze namelijk zelf eerst mogen testen ;-) Het pakket bestaat uit een douchegel met lavendel en honing, een ontspannende geur die ons, hoe kan het ook anders ;-), doet denken aan de Provence. Ik zelf heb er nu een nieuwe favo dagcreme bij, deze vochtinbrengde ‘creme de jour’ bevat pompoenpit en kokosnootboter en maakt je gezicht niet alleen superzacht maar ruikt ook nog eens heel erg lekker.

cattier producten winnen

Tandpasta met klei klonk ons zowel gek als spannend in de oren. Bij het testen bleek het er ook echt als klei uit te zien! De smaak is echter prima, een lichte mint-smaak. Wat ik verder ook een fijn idee vind is dat er geen parabenen en andere rommel in de tandpasta zit.

De reiniger met roos en aloe vera heeft een neutrale geur en bevat geen alcohol en parfum. Wat wij een pluspunt vinden is dat je ‘m voor gezicht, ogen én lippen kunt gebruiken. Het kleimasker heb ik zelf voor mijn verjaardag gekregen van mijn moeder en geeft je gezicht een fijne oppepper, heerlijk om zo nu en dan je gezicht even goed mee te reinigen. Het masker wordt langzaam hard (niet lachen dus, want dan breekt ie ;-) en kan met lauwwarm water worden verwijderd.

Met shea-butter kan eigenlijk nooit iets mis zijn. Deze body boter maakt je huid heerlijk zacht en heeft geen aanwezige geur. Je kunt ‘m ook voor je haar gebruiken, dit geeft een lichte glans.
De shampoo met yoghurt moeten we nog testen maar hij heeft een heerlijke lavendelgeur. Dit laatste gegeven in combinatie met het feit dat ook hier geen rommel in zit, maakt dat we er alle vertrouwen in hebben dat ook dit een fijn product is. We gaan ‘m snel even proberen dus!

cattier shampoo douche review

Hoe maak je kans op een van de Cattier Pakketten?
Meedoen aan deze actie is heel simpel, het enige wat je hoeft te doen is je HIER aan te melden voor onze nieuwsbrief én HIER voor die van Cattier.

Deze actie loopt tot en met maandag 11 augustus 2014, 12:00. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. 

32 thoughts on “Winnen | Cattier bio beauty-pakketten!

 1. Stacey

  Wat een leuke actie, al zijn het eigenlijk geen producten die ik verwachtte van coeurblonde! Probeer zelf zoveel mogelijk natuurlijk te eten, maar bio schoonheidsproducten is altijd heel moeilijk te verkrijgen.

  Reply
 2. Barbara

  ik ben al aangemeld bij jullie nieuwsbrief, en heb me nu ook bij cattier aangemeld. Ik heb het ooit op vakantie gekocht (schotland volgens mij) daarna nooit meer ergens gezien en toen op jullie blog een keer. Fijne producten en de verpakkingen zijn nog mooier geworden.

  Reply
 3. chucky1012

  Wat een leuk pakket! Ik wil mezelf zo graag verwennen omdat ik gisteren keihard gevallen was dus ik draai mijn duimen en zeg….. sim-sa-la-bim en tik met de toverstaf op de hoge hoed zodat dit tevoorschijn komt ;-)
  Zo ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief……

  Reply
 4. Sharon

  Super leuke winactie! Ken het merk Cattier niet dus ben erg benieuwd naar deze producten :) heb me aangemeld voor hun nieuwsbrief en die van jullie krijg ik natuurlijk al.

  Reply
 5. sabina

  Gedaan! Kreeg jullie leuke nieuwsbrief al, nu ook van Cattier. Jullie doen het leuk, ook op IG. Succes!☆

  Reply
 6. Dorien

  Idd topproducten, ik ben ook fan van de sheabutter/body butter. Koop het altijd bij de bio winkel in mijn woonplaats en zou érg blij zijn met zo’n prachtig pakket vol fijne producten. Leuke blog!

  Reply
 7. marijksels

  Wauw wat leuk! Helemaal omdat het lekker bio is, dan weten we in elk geval zeker dat er geen troep in zit…want daar houdt mij huidje absoluut niet van ;)
  Leuk hoor ik doe mee! Enne…ingeschreven voor de nieuwsbrief was ik natuurlijk al lang ;)

  Reply
 8. Ling Choi

  Ik like jullie al op Facebook en heb ingeschreven voor de nieuwsbrieven. Cattier is echt een top merk! Eenmaal geprobeerd wil je niets meer anders.

  Reply
 9. Eva Narcisz

  Like & en heb ingeschreven voor de nieuwsbrieven. Cattier paris staat voor luxe en kwaliteit. Ik gebruik momenteel de klei masker en de Secret botanique dagcreme van dit geweldige merk . Het zijn geen goedkope producten maar natuurlijk wil ik het allerbeste voor mijn huid . Ik maak graag kans op dit heerlijke pakket en ik heb deze verwenactie met al mijn vrienden gedeeld.

  Reply
 10. Bibi

  Jullie nieuwsbrief ontvang ik al, nu ook aangemeld bij Cattier. Ben erg nieuwsgierig naar hun producten, dus doe graag mee!

  Reply
 11. corry de vos

  jippie jippie ajee….natuurlijk loot ik voor die leuke prijs (Y) gezellig mee en lieve vriendinnen kom ook maar even delen en promoten :) dan kan je voor die leuke prijs gewoon meeloten………….gooi mij maar in de hoge hoed en lieve <3 tovenaar zeg sim…sala……..bim…………..kunt u echt toveren dat ik win ????

  Reply
 12. Vonneke

  Ik zou graag willen kennismaken met de produkten van Caittier dus ik heb me gelijk aangemeld voor de nieuwsbrieven!

  Reply
 13. corry de vos

  wow liece couer blonde

  wat een mooie producten en wat een leuke actie zeg
  wie o wie wordt die BOFKONT???
  ik wil dolgraag die mooie producten winnen

  want………goede verzorging is een UITJE voor mijn tere huidje

  DUS GOOI MIJ MAAR IN DE HOGE HOED…………………….EN TOVER ER EEN SUPERBLIJE Winnaar uit………LOVE LIKE……………WIN hahaha

  Reply
 14. Anne

  Jaaaa, wat een leuke winactie hebben jullie weer! Hou jullie al vanaf het begin in de gaten en blijf al jullie nieuws, posts en verslagjes leuk vinden!

  Reply
 15. Tanja Kuijer

  Geweldig wat een mooi pakket! Heerlijke verwennerij! Maak dol graag kans, uiteraard ingeschreven vooor de nieuwsbrieven en nu maar heel hard duimen

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *