Coeurblonde producten | Raw Canvas “dance in the sun”

Rawpoetry_dance

Hoe vrolijk! We hebben een nieuw Raw Canvas doek gemaakt met een heerlijk zomerse vibe. De tekst gaat over het genieten van de zomer, het vrije gevoel dat je in dit seizoen ervaart en dat je het leven vooral moet vieren. De wilde bloemen geven de tekst een heerlijke bohémien vibe.

Op het door ons gemaakte doek staat:

” Let us dance in the sun, wearing wild flowers in our hair”.

Het doek heeft een raw basic uitstraling en past daardoor bij veel verschillende interieurs. Boven en onder hebben we kant aan het doek bevestigd. Door de stoere kleur van het kant blijft het doek zijn raw look behouden. Leuk om aan je muur te hangen in huis of op je werkplek! Of om cadeau te doen aan iemand ;-)

Je kunt de Raw Canvas hier vinden in onze shop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *