Coeurblonde producten | Nu bij Brainy Days!

CB_BD_1

Hoe leuk! Een deel van onze selectie is nu te koop bij het fantastische winkeltje Brainy Days. Coeurblonde maakt onderdeel uit van het nieuwe ‘Be blooming’ thema van de shop die je vindt in ‘het tiende’ straatje van Amsterdam, de Hazenstraat. De komende drie maanden zijn er binnen dit thema kleine en grote schatten van unieke merken terug te vinden in de shop. Zoals jullie zien, ziet de etalage er weer vrolijk uit! Ik was gisteren even op pad zonder Elle (ook dat komt voor;-), dus vandaar dat ik even alleen op de foto sta.

CB_BD_7

Als je binnenkomt, krijg je al helemaal de ‘be blooming’ vibe te pakken. Leuk om te zien is dat er voor dit thema veel nieuwe producten in de shop zijn bijgekomen. Het geheel heeft een zomerse look en je wordt er gewoon hebberig van;-)

CB_BD3

Een deel van onze collectie kun je de komende drie maanden vinden bij Brainy Days. Zo zijn er onze Reframed lijstjes in mooie pastelkleuren en met echte bloemetjes erin. De inhoud van de lijstjes kun je natuurlijk zelf veranderen maar ik moet zeggen dat wij ze zelf met de bloemen erg schattig vinden.

CB_BD_8

Onze sieradencollectie is ook goed vertegenwoordigd. Je vindt er onder meer onze sterling zilver (al dan niet verguld met goud) kettingen en oorbellen met edelstenen maar ook nieuwe producten zoals de ‘bloom where you are planted’ ketting. Een lieve ketting met een echt droogbloemetje erin.

CB_BD_2

Onze zijden armbandjes met een ronde ovaal (sterling zilver verguld met goud) hebben we in zomerse kleuren gemaakt die extra mooi staan als je huid al wat zonnestralen heeft opgepikt.

CB_BD_5

Ons XL Raw Canvas doek met de tekst: “Let us dance in the sun, wearing wild flowers in our hair’ is ook te koop in de shop. Leuk om je muur mee te decoreren of op te hangen op een ladder in bijvoorbeeld je slaapkamer.

CB_BD_4

Naast een fysieke en online shop heeft Vera ook een nieuw inspirerend online magazine gemaakt dat helemaal aansluit bij het ‘be blooming’ thema van haar winkel. De tweede editie kun je hier bekijken. Enjoy! En breng zeker ook een bezoekje aan haar (web)shop want er is heel veel moois te koop!

Heb jij een (online) shop en vind jij onze Coeurblonde producten bij je shop passen? We horen het graag! Stuur ons een mailtje (coeurblonde@gmail.com) en vertel je ideeën hierover! We zijn benieuwd;-)

Brainy Days | Hazenstraat 53 | www.brainydays.nl 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *