Coeurblonde in opdracht | digitaal portfolio & inspiratie magazine

Coeurblonde magazine

De afgelopen tijd hebben we een aantal erg leuke ontwerp-opdrachten afgerond en het leek me daarom een handig idee (want nu stonden er slechts een aantal losse beelden op onze blog-pagina ‘Huur ons in’) om een digitaal magazine te maken waarin je wat meer voorbeelden vindt van ons werk op het gebied van (grafische) vormgeving.

Aangezien het eergisteren lang niet zo stralend weer was als gisteren en vandaag, was dat een heel goed moment om even wat werk en info samen te voegen tot een digitaal boekje. Et voila, het magazine is klaar! :) Hieronder kun je het bekijken. Het laden kan even duren en door op het boekje te klikken wordt deze vergroot. Je vindt er voorbeelden van geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen, logo’s, visitekaartjes, etalage-ruiten, headers, illustraties en meer. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

De voorbeelden in het magazine geven een beperkt beeld van de mogelijkheden want we ontwerpen op maat; alles is dus mogelijk qua look & feel. Ook iets door ons laten ontwerpen? Of heb je misschien een andere vraag over onze werkzaamheden qua grafische vormgeving? Je kunt ons een mailtje sturen via coeurblonde@gmail.com. Wie weet tot mails!

1 thought on “Coeurblonde in opdracht | digitaal portfolio & inspiratie magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *