Pip Loves | Wannahave katoenen tasje

Anchor-bag

Met dit fantastische weer (ja, ja, het blijft de komende dagen nog super lekker!) doet dit katoenen tasje mij heerlijk aan het strand denken. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet erg van het weer heb kunnen genieten omdat Olivier ziekjes is geweest maar ik hoop dit de komende dagen wel even in te kunnen halen.

Het tasje van de HEMA heeft een nautische look en is in de kern erg simpel maar daarom des te krachtiger. Het maakt onderdeel uit van de nieuwe schoolcollectie waar sowieso nog meer hebbedingen te vinden zijn. Extra leuk is dat het tasje nu is afgeprijsd en 1 euro kost.

Tja, wie kan hem voor dit prijsje nou laten hangen?!

HEMA | Katoenen tasje | 1 euro

1 thought on “Pip Loves | Wannahave katoenen tasje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *