Coeurblonde producten | Nieuwe tas & kussen

nieuwe tas coeurblonde

We hebben zojuist nieuwe tassen en kussens aan de webshop toegevoegd: een stoere zomerse canvas tas (zie de foto hierboven) waar lekker veel in kan. De tas heeft een fijn en lang hengsel en draagt dus goed om de schouder. En, ben je het sterrenbeeld ram? Dan is deze tas jou natuurlijk op het lijf geschreven ;-)

kussen coeurblonde violet

Daarnaast hebben we een tweede XL kussenhoes toegevoegd. Naast de prachtige blaasbloem (dandelion) hebben we nu ook de Violet Lucky numbers (zie de foto hieronder). Een erg fijn formaat voor op de bank, op bed of op de grond om op te zitten. Het is een kussen met een vrolijke zomerse look.

Wil je meer info over de producten of een bestelling plaatsen? Neem dan een kijkje in onze webshop ->>> de Petite Pop Up Boutique

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *