Wonen | DIY Inspiratie moodboard-rek

inspiratie moodboard coeurblonde

Een paar weken geleden kocht ik bij de Gamma voor een tientje een wit rek (of zoals de Gamma het noemt: een gaaspaneel). Het is eigenlijk niet echt een rek maar meer een plaat die je dus als rek kunt gebruiken door ’m op de grond tegen de muur te zetten of op te hangen (2 haakjes of spijkertjes in de muur et voila, je wandrek is een feit).

moodboard inspiratie rek coeurblonde

Gisteren zette ik al een preview foto op Instagram van mijn nieuwe inspiratie-rek. Het bleek een geschikt moment om het rek om te toveren tot vrolijke én inspiratievolle decoratie voor mijn werkplek. Met een berg tijdschriften, mooi papier, diverse soorten touw en lint, schelpen, een schaar, making tape, stiften, kant en kleine knijpertjes en mini clips ging ik aan de slag.

blaasbloem foto coeurblonde

Het moest een combinatie worden van dingen die ik mooi vindt, die me inspireren of me helpen herinneren (reminders) aan dingen die ik wil nastreven/bewerkstelligen. Je zou het bord kunnen omschrijven in woorden als (en dat klinkt in Engels toch fijner ;-) summertime, ibiza, nature elements, dreams & adventures.

coeurblonde inspiratie rek board

De kaart met het avonturen gedichtje is er een uit eigen collectie. Een aantal fijne woorden schreef ik op stukjes mooi papier afkomstig uit tijdschriften als Frankie. De dromenvanger is gemaakt van papier en touw (en twee haarspeldjes), evenals de veren.

Het beeld van de blaasbloem met kleine zwarte hartjes is een eigen foto-creatie (soon in de webshop! :-) Het kant komt van de stoffenwinkel en verder heb ik wat mooie plaatjes, een van onze eigen visitekaartjes (blaasbloem met de tekst make a wish), labels en een ketting van mezelf gebruikt.

De kleine houten knijpertjes zijn van de Action en de zilveren mini clips kun je bij de HEMA kopen. De schelpen zijn gevonden op buitenlandse stranden en degene met gaatjes heb ik aan een touwtje geregen.

rek met inspiratie coeurblonde

Ook een inspiratie-rek of moodboard maken en nog op zoek naar materialen? Snuffel hier eens rond tussen onze stationery producten (labels, kaarten, stickers, posters etc :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *