Coeurblonde in opdracht | Trouwkaart JA!

trouwkaart suzanne

Deze week hebben we weer een erg leuke opdracht afgerond en wel de trouwkaart voor Suzanne en Bas. Hierbij een aantal foto’s van het eindresultaat. Al eerder ontwierpen voor dit aanstaande bruidspaar een Save the Date kaart, ook deze kun je hieronder bekijken. De trouwkaart ligt in lijn met de Save the Date kaart waar ook vogeltjes, lampionnen, paars-tinten en fris oranje zijn gebruikt.

Het is een vierkanten dubbele kaart geworden met op de voorkant groot en handgeschreven het woordje ‘ja!’. Naast lila, paars en oranje is er wat zacht groen gebruikt en is de basis wit zodat de aandacht op de illustraties en de kleuren ligt.

Aan de linker-binnenkant staan een quote, de gegevens van het bruidspaar en die van hun ceremoniemeester. Aan de rechterkant van de binnenkant vindt men het programma van de grote dag. Deze bestaat, evenals bij de dag-programma’s van de trouwkaarten van bijvoorbeeld Tessa & Dennis en die van Dagmar & Ruud, niet alleen uit tekst maar ook uit kleine illustraties.

binnenkant kaart suzanne

We wensen Suzanne en Bas via deze weg een prachtige dag toe en heel veel geluk samen!

COEURBLONDE INHUREN
Wil je ook een trouwkaart of iets anders op maat door ons laten ontwerpen? Stuur ons dan een mailtje via coeurblonde@gmail.com dan kunnen we samen naar de mogelijkheden kijken. Wie weet tot mails!

4 thoughts on “Coeurblonde in opdracht | Trouwkaart JA!

 1. kreditkarte anonym

  je n’ai pas spécialement d’avis sur les notes (je les ai toujours connu, je me demande comment on pourrait faire sans, mais il faut dire que je les ai souvent eues bonnes), mais je me demande comment une école qui se dit laïque peut encore inculquer une croyance aussi néfaste que celle du Père Noël.

  Reply
 2. http://www./

  Esto de los ratones para jugar me recuerda a aquella moda de mis años mozos, cuando los crios aficionados al baloncesto pedían a sus padres unas Nike Air Pump – aquellas deportivas de baloncesto que llevaban una bomba para inflar unos cojines internos – y que costaban más de 10.000 pesetas de entonces.Las Nike no mejoraban la calidad del juego de sus usuarios, pero al menos hacían ejercio

  Reply
 3. http://www./

  kübra AKÇALAR diyor ki:25 yaşında 2 çocuk annesiyim 2yıl kendi lokantamı çalıştırdım çocuk ve yemek konusunda okulsuz uzmanım kreşlerde çocuklarla ve mutfakla ilgilenebileceğim iş arıyorum0530 696 44 29 kübra akçalar.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *