Pip Loves | Vrolijk balkonnetje

Balkon1

Het was eergisteren tijd voor een make over van ons balkon. Het was ongemerkt net iets te druk geworden, de uitgebloeide plantjes moest ik nog weghalen en de trolley kwam eigenlijk niet echt meer goed tot zijn recht. En de plantjes die ik zaterdag met Naomi had gekocht, stonden nog in de kratjes dus dat was ook een beetje zonde ;-)

Mijn idee was om er een soort van Frans balkonnetje van te maken. Met plantjes die mij zouden doen denken aan de Franse theetuin in Normandie waar Elle en ik vroeger vaak kwamen. Veel pastelkleurtjes, lavendel en accessoires die matchen bij de stijl.

Balkon2

Ik houd van lavendel dus ik heb hier ook meerdere plantjes van op het balkon in diverse varianten. Verder heb ik verse kruiden zoals oregano, basilicum en gewone munt en frambozenmunt. Ik moet helaas zeggen dat de rozen het niet goed doen en dat ik deze er uit moet halen om er nieuwe planten in te doen.  En super leuk is dat we twee frambozenplanen hebben waar Olivier niet af kan blijven. Hij pakt ook de onrijpe eraf dus dat is iets minder handig;-) Het witte ijzeren tafeltje heb ik in bruikleen van mijn ouders en daar ben ik erg blij mee. Er horen ook nog twee schattige stoeltjes bij met een lavendelkleurig zitje.

Balkon3

Blij ben ik met mijn nieuwe aankoop! Een super schattige lantaarn in een mooie kleur en met een vintage look. Gisteren heb ik er ‘s avonds voor het eerst een kaarsen in gedaan en het stond zo schattig!!! Daar kan ik dan echt van genieten. Extra leuk is dat hij een fijne prijs heeft. Ik heb hem voor (ik gok 4 euro) bij de Action gekocht. Hij is ook beschikbaar in andere kleuren maar ik vond dit perfect passen bij mijn Franse stijl;-)

Vandaag en morgen wordt het weer genieten op het balkon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *