Coeurblonde producten | Nieuw in de webshop

notebook libelles boekje

We hebben weer een aantal nieuwe producten aan onze Petite Pop Up Boutique webshop toegevoegd! Je kunt er nu alvast een aantal bekijken. Meer info of benieuwd naar de rest? Breng dan snel een bezoekje aan onze online shop! We zullen de producten aankomende zondag ook verkopen op de Sunday Market in Amsterdam.

notebook met typmachine

NOTEBOOK LIBELLE’S & NOTEBOOK TYPEWRITER

Notebooks met ongelinieerde bladzijdes zodat je zowel kunt schrijven als schetsen en tekenen. Ze zijn gemaakt van gerecycled papier en met mooie illustraties op de voorkant van libelle’s of van een ouderwetse typmachine met daarbij de tekst ‘write your own story’. Ideaal om altijd bij je te hebben want ze zijn niet alleen schattig om te zien en handig voor al je notes maar ook nog eens lekker licht!

Happy tags

HAPPY TAGS
Zijn ze niet ontzettend cute? De Happy Tags zijn bijna te schattig om aan je cadeautjes te hangen. Daarom zijn ze niet alleen geschikt als cadeau-tag (op de achterkant kun je een naam of korte boodschap noteren) maar ook als decoratie in huis. Bijvoorbeeld aan je memobord, een wandrek of met een masking-tape-je aan de muur! In een set zitten vijf verschillende hardboard tags van mooi dik karton.

postcards blaasbloem zeepaardje

POSTCARD ZEEPAARDJE
Een lieve vriend of vriendin een kaart sturen om hem of haar te laten weten dat je dankbaar bent voor jullie vriendschap: mooi! Want ja, soms vergeten we dat soort dingen, die eigenlijk heel belangrijk zijn, even te benoemen of weten we niet precies hoe. Via deze mooie dubbele kaart (met envelop) met daarop een lief zeepaardje en wat subtiele twinkeling gaat het misschien net even wat makkelijker. En daarbij: echte post ontvangen, daar wordt iedereen vrolijk van! 

POSTCARD WISHFLOWER
De wishflower of blaasbloem, zoals wij de dandelion graag noemen, maakt dit tot een prachtige kaart om iemand beterschap te wensen. Subtiele glittertjes geven de dubbele kaart (+envelop) een chique uitstraling en naast de bloem staat er op de voorkant ’get well soon’. 

Je vindt al deze en onze andere producten hier in onze webshop >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *